Horváth K. József

Németh Szilárd adott ingyen ételt a cigány gyerekeknek, a szocik nem

Németh Szilárd adott ingyen ételt a cigány gyerekeknek, a szocik nem

cigany_batiz_foto_femina.jpg

Békanyál. „Az utolsó lélegzetemig harcolni fogok, hogy ezek a cigányok ne kapjanak ingyen ételt” – olvasható Batiz András, Gyurcsány egykori kormányszóvivőjének, Karácsony Gergely kommunikációs tanácsadójának friss interjújában a 24.hu-n.

Lehet tippelni, mikorra datálódik az idézet! 1994 és 2010 között hangzott-e el, amikor Tóth Mihály MSZP-s polgármester vezette Csepel önkormányzatát vagy amikor a fideszes Németh Szilárd (2010-2014), illetve Borbély Lénárd 2014 óta tartó polgármestersége alatt? Nos, a szoci érában. Azok mondták, akik a jobboldali közösségeket gondolkodás nélkül fasisztázzák, rasszistázzák, nácizzák, akár van okuk rá, akár nincs. Az elvtelenség csimborasszója. A Csepelen élő Batiz felesége és anyósa alapította óvodába egyébiránt főleg mostoha körülmények között élő cigány gyerekek járnak. A szoci önkormányzat vezetése viszont nem volt hajlandó hozzájárulni, hogy ezek a gyerekek, akiknek jogszabály szerint járt volna, ingyen kapják az ételt. Kérelmeikre kapták a fenti minősíthetetlen választ. Aztán jött a fideszes Németh Szilárd és gyökeresen megváltozott a helyzet. „A mostani polgármester dettó. A feleségem ezerszer jobban együtt tudott működni a fideszes vezetéssel, mint a szocialistákkal” – így Batiz. Minden további kommentár gondolom, felesleges.

Fotó: Femina

Németh Szilárd adott ingyen ételt a cigány gyerekeknek, a szocik nem Tovább
Gyurcsányék szervezték volna a Borkai-botrány?

Gyurcsányék szervezték volna a Borkai-botrány?

borkai_gyurcsany_index.jpg

Békanyál. Egyre kínosábbá kezd válni a DK számára a Borkai-botrány és annak főszereplője, az ördög ügyvédje oldal.

Egy RTL Klubon bemutatott hangfelvétel tanúsága szerint a kompromittáló fényképekért cserébe Borkait tízmillió forinttal megzsarolható Póczik József, egykori labdarúgótól nem győznek elhatárolódni a Demokratikus Koalíció emberei. A DK szóvivője a Klubrádióban beszélt Póczik József másfél évvel ezelőtti pártból való kizárásáról. Szintén a Klubrádióban határolódott el Pócziktól Glázer Tímea, aki a választásokon a Demokratikus Koalíció polgármester-jelöltje volt. S hogy a dolog még sterilebb legyen a DK számára, Glázer Tímea bejelentette, mégsem indul a január 26-i győri időközi választáson. Glázer Tímea testvére egyébiránt az a Glázer Róbert, aki együtt focizott Póczikkal a Győri ETO-ban, így jól ismerik egymást. Ám a Borkai ügy similabdája mindig visszapattan a DK-ra, pedig nagyon szabadulna tőle. Erről Horváth Csaba gondoskodik, aki nemcsak az ördög ügyvédje oldalon tett közzé fizetett hirdetéseket, hanem a szombathelyi fideszes polgármester-jelöltet, Balázsy Pétert is így gyalázta Glázer Tímea sikere érdekében. Felettébb érdekes az is, hogy a baloldal győzelme után egy bizonyos Horváth Csaba együtt ünnepelt Szombathelyen Gyurcsány ügyvédjével, Czeglédy Csabával. Ezek után nem tök úgy néz ki, mintha a DK főszerepet vitt volna a Borkai-botrányban?

Fotó: Index

Gyurcsányék szervezték volna a Borkai-botrány? Tovább
Ébresztő: a liberalizmus, a nácizmus, a kommunizmus ugyanaz

Ébresztő: a liberalizmus, a nácizmus, a kommunizmus ugyanaz

szakacs_arpad.jpg

Dr. Fenke Ferenc urológus főorvos írása a Lovas István sajtódíjas Szakács Árpád díjátadón megtartott sajtótájékoztatójáról. Érdemes elolvasni.

Néhány gondolat Szakács Árpádtól

 

Szakács Árpád újságírónak a “Lovas István sajtódíj” átvételekor elmondott beszédét valami miatt a politikai jobb- és baloldalon egyaránt jelentőségénél lényegesen szerényebb visszhang követte. A beszéd alábbiakban – általam – szemlézett néhány passzusa nyomán képet nyerhetünk arról, hogy mi okból a diszkrét elhallgatás:
“A liberalizmus, a nácizmus, a kommunizmus és az ebből kinövő baloldal egy és ugyanaz. Ezek mind ugyanazok. (…) Az emberkísérleti ideáik alapján az irigységre épülő gyűlölet talaján meg akarják alkotni az ateista, materialista, semmihez sem kötődő, irányítható tömegmasszát. Mert ez a balliberális világkép: új embert alkotni, Isten helyett istent játszani, sötétséget tartani a fény elé. (…) A bolsevik eszme ismét a visszatérésre, a hatalomra készül. Itt állnak a kapuban, pontosan úgy, ahogy 1918-ban és 1919-ben. Ezek ugyanazok. Ugyanazok a módszereik is. (…) Ezek ott vannak már a Parlamentben, ugyanazok a kisnyilasok, ugyanazok a bolsevikok, csak még nem bőrdzsekiben mennek be az Országgyűlésbe. (…) A többség polgári mentalitásába ma sem fér bele az, hogy ezek képesek arra, amire elődeik vetemedtek. Pedig ezek sokkal többre képesek. Aki ma bízik az európai jogrendben, aki azt hiszi, hogy majd Európa meg fogja védeni ezeknek a terrorjától, azok vigyázó szemeiket továbbra is Párizsra vessék: a Macron elleni tüntetéseken eddig 11 ember halt meg, ha 11 ezer lenne, Önök éppen úgy nem tudnának róla. (…) A mindent uraló globális tudatipar, a Facebook, a Google, az Instagram és mások által uralt közgondolkodás megspórolja számukra a vért, ma már nem a guillotine alól kihulló fejeket, hanem a lelkeket gyűjtik a kosárba. A halálkultusz lélekkufár sakáljai terelik az emberkísérleti laboratóriumba a népeket, a mai nácik, a liberálisok új fajelméletet hirdettek, az LMBTQ, a gender, a homoszexualitás egyvelegéből egy új darwinizmus bontakozik ki, az aberráció, a szellemi sötétség végtelen megnyilvánulási formái lassan felhőként fedik el a normalitás egét. (…) Magyarországon ma a liberális világkép programkísérlete zajlik, ezt segíti a kultúra minden területe, a film, a képzőművészet, a könyvkiadás, könyvterjesztés, előadóművészet, a vizuális kultúrák, a színház, a zene, naponta sulykolják a gender-, homoszexuális- és másság-propagandát, kőkemény módszerekkel készítik elő a kereszténység, a maradék nemzeti tudatunk és gondolkodásunk megsemmisítését, mindezt majdnem teljes egészében a magyar állam finanszírozásával.(…) Miközben a másik oldal forradalmi narratívában él, addig a saját, tízmilliárdokkal megtámogatott köreink a legjobb esetben is minden hatás nélküli, kínosan amatőr látszatcselekvéssel próbálják elfedni a semmittevést.(…) A másik oldal a hazai és globális emberkísérleti hálózatrendszerekkel, ideológiákkal kommunikál,(…) a harcot küldetésnek érzik, a helyzetet háborúnak fogják fel, a gesztust pedig gyengeségnek. Érzelemre rezonáló kommunikációt folytatnak, megteremtették a világlátás monopóliumát a fiatal korosztály körében, megteremtették az új proletariátust.” (kiemelés tőlem – F. F.)
Azon túl, hogy fenti sorokban kétségkívül Csurka István soha el nem évülő gondolatai köszönnek vissza, a rosszindulatú inszinuáció és/vagy a rágalmazás vádját messziről elkerülendő kérdezem: Szakács Árpád fent olvasható megállapításai során a szerző vajon a Brüsszelben hazáját áruló szellemileg abortált nőgyógyász rezidensre, a Parlamentben randalírozó érzelmi fogyatékos állatorvosra, a szemkilövető sztárproletárra, avagy annak feleségére, a TV-székház bozótharcosaira, a választóikat az ország házában eltorzult arccal üvöltve, síppal, dobbal, mobil telefonnal és nádi hegedűvel képviselőkre utalhatott…? Kíváncsian várom a válaszokat. Addig is: tekintsük át a budapesti – és nem csak budapesti – önkormányzati választások eredményét. Pontról pontra, körzetről körzetre, szavazói körről szavazói körre. Tanulságos. Majd olvassuk el még egyszer Szakács Árpád mondatait! Az idegenszívűek vérszemet kaptak, ergo az Ellenünk Egyesült Ellenzék című történet 2022-ben meg fog ismétlődni! Ébresztő, fiatal korosztály, ébresztő magyarok! Ébresztő, Magyarország!

Ébresztő: a liberalizmus, a nácizmus, a kommunizmus ugyanaz Tovább
ATV: Látványos félrevezetés élő adásban

ATV: Látványos félrevezetés élő adásban

felrevezetes_vago_foto_atv.JPG

Békanyál. Látványos példát produkált az ATV A nap híre című műsora arra, hogyan kell a nézőt félrevezetni.

Az Index információját felhasználva Simon András műsorvezető trombitálta világgá: „A német Külpolitikai Társaság azt mondta, hogy egy szó nem igaz abból a hírből, hogy Soros György rajtuk keresztül próbált volna lobbizni azért, hogy Angela Merkel járjon közbe, hogy ne válasszák meg a magyar biztosjelöltet, Várhelyi Olivért.” Az információt a Magyar Nemzet megbízható nemzetbiztonsági forrásra hivatkozva közölte. E szerint Soros Daniela Schwartzert, a társaság elnökét kereste meg, hogy járjon közbe Angela Merkelnél az ügyben. Soros támogatja a társaságot, így jó a viszonya az elnökasszonnyal. Schwartzer ennek ellenére azt mondta, hogy „a dolgok nem így működnek”, s Várhelyi biztossá válását nem is tudta megakadályozni. Az ATV és az Index, felrúgva a helyreigazítás elemi szabályait, nem az elnökasszonyt, se nem Soros Györgyöt idézi, akiknek kizárólagos joguk lenne az esetleges cáfolathoz, hanem a Külpolitikai Társaságra hivatkozik, amely ez ügyben irreleváns. Csak arra jó, hogy Vágó István (tettes)társaival kamuhírről hadoválhasson, megakadályozva a néző tisztánlátását.

Fotó: ATV

ATV: Látványos félrevezetés élő adásban Tovább
Pikó máris az óvónők karácsonyát fosztogatja

Pikó máris az óvónők karácsonyát fosztogatja

fiz_pesti_bulvar_piko.jpg

Békanyál. Rendes ember ez a Pikó András, Józsefváros újsütetű polgármestere.

A budapestiek érdekeinek nagy védelmezőjeként ringbe szállt exújságíró első intézkedéseinek egyikeként közel egymillió forintra növelte saját fizetését. Második lépésként pedig elveszi a 13. havi fizetést az egyáltalán nem túlfizetett önkormányzati dolgozóktól, óvónőktől, bölcsődei dolgozóktól, védőnőktől. Összesen vagy kilencszáz embernek hozza meg a Jézuska Pikó „ajándékát”. Az embertelen intézkedést persze nem kellett volna megtennie, hiszen a fideszes városvezetés tizenegy milliárd forintot hagyott a kasszában. Pikó nem csinál mást, mint tanítómesterét és támogatóját, Gyurcsányt másolja, aki előbb „Nem kell félni, nem fog fájni” jeligére bevezette a rossz kormányzása miatti, az őszödi beszédet követő megszorításokat, majd néhány évvel később elvette a közszférában dolgozók 13. havi bérét, a nyugdíjasoknak pedig a 13. havi nyugdíját. Pikó talán annyival galádabb Gyurcsánynál, hogy őt saját korábbi rossz polgármesteri munkája sem kényszerítette munkatársai jövedelmének radikális megcsonkítására. Öröm az ürömben, hogy most legalább a liberálisok újfent megmutathatják igazi arcukat a feledékenyebbek számára. Azt, hogy ők lelkük mélyén mindig is választóellenesek voltak s maradnak. Minden másról csak hízelkedőn papolnak.

Fotó: Pesti Bulvár

Pikó máris az óvónők karácsonyát fosztogatja Tovább
Ellenségeink ma is ugyanazok!

Ellenségeink ma is ugyanazok!

kulin_ferenc_orban.jpg

Békanyál. Sorossal együtt az egész magyar ellenzék egyesítette erőit Brüsszelben, hogy megakadályozza a tíz éve nem látott óriási diplomáciai sikert, Várhelyi Olivér uniós biztossá választhatóságát. Hiába!

A sikernek különös jelentőséget ad Kulin Ferenc – az Antall-kormány idején országgyűlési képviselő – minapi interjúja a 24.hu-n, amelyben a taxisblokád közvetlen kiváltó okairól is megosztott egy kevéssé ismert információt. A kormány bejelentése ellenére pár órával később mégis megvalósított benzináremelés mögött egyáltalán nem szándékos „hazugság” állt. A tárgyalás alatt ugyanis az amerikaiak megüzenték, hogy „nem néznék jó szemmel, ha a magyar kormány a világpiaci árak alatt tartaná az energiaforrások árát.” Ez persze 25 évig titok volt. Korábban pedig jelezték, ha az MDF nem fog össze az SZDSZ-szel, nem támogatják Magyarországot. Nem fogott össze, jött is a taxisblokád! A mai liberális Amerika gazdasági érdeke pedig a migráció mindenáron való támogatása. Orbán sem szövetkezik a jelenlegi, nemzetvesztésért küzdő SZDSZ-utódokkal. Várhelyi sikere ezért óriási jelentőségű. Soha ne feledjük: a magyar és az európai nemzetek biztonsága csak Orbán Viktor sokmilliós támogatása mellett védhető meg! Ellenségeink ma is ugyanazok!

Fotó: promenad.hu

Ellenségeink ma is ugyanazok! Tovább
Gy. Németh védi az erkölcsi határokat átlépő Gothárt

Gy. Németh védi az erkölcsi határokat átlépő Gothárt

gothar_gy_nemeth_foto_mti_balogh_zoltan.jpg

Békanyál. Gy. Németh Erzsébet kultúráért felelős főpolgármester-helyettes, a kampányban a tisztesség és az átláthatóság bajnokaként tetszelgő DK-s politikus, aki nem kevesebb, mint havi 1 millió 341 ezer 700 forintért illegeti magát felelős beosztásában, még arra is képtelen, hogy egy tisztázatlan ügyben – fenntartói illetékessége alapján – rendőrségi feljelentést tegyen. Mentegetve ezzel a balliberális elit viselt dolgait.

A 72 éves, egykor SZDSZ-es Gothár Péter filmrendezőről van szó, akinek morálisan vállalhatatlan dolgairól maga az őt foglalkoztató Katona József Színház adott ki közleményt, jelezve benne: hogy „több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a színház dolgozóival". Bár ekkor még nem lehetett tudni, kiről van szó, egy nappal később felfedte magát Gothár, kijelentetve: „Egy évvel ezelőtt erkölcsileg elfogadhatatlan módon közeledtem színházunkban egy munkatársnőmhöz.” A ’több’ és az ’egy’ között feszülő ellentmondás okára azóta sem derült fény. Gy. Németh Erzsébet azonban azzal is megelégedett, hogy az ügyről a színház igazgatója telefonon, értik, telefonon tájékoztassa, jelezve, nincs rendőrségi feljelentés az ügyben. Közben titoktartási szerződést kötöttek a színészekkel. Gy. Némethnek ennek ellenére esze ágában sincs feljelentést tenni. Éljen a tisztesség! Éljen az átláthatóság!

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

Gy. Németh védi az erkölcsi határokat átlépő Gothárt Tovább
Patkányozott-e Tordai Orbán Viktor előtt?

Patkányozott-e Tordai Orbán Viktor előtt?

patkany_tordai-bence-2-hpgy-1000x600.jpg

Békanyál. Tordai Bencéről, a fél százalékos Párbeszéd provokatőréről eddig is tudtuk, hogy méltatlan képviselői stallumára.

Kocsis Máté jóvoltóból azonban most az is kiderül, hogy még annál is aljasabb, mint ami eddig nyilvánvalóvá vált róla. A Fidesz frakcióvezetője elmondta, hogy Tordai, a fideszes képviselők, miniszterek mellett elhaladva olyan megjegyzéseket tesz, hogy „Lógni fogtok, Meg fogtok dögleni, vagy Félsz, te patkány?” Bár a parlamenti jegyzőkönyv számára ezek nem megörökíthető szavak, elhangzásukat azonban Kocsis Máté tudja dokumentálni. Facebookon indított akciójának csak örülni lehet, hiszen a parlament tekintélyének megőrzése érdekében épp ideje, hogy a publikum megismerje Tordai Bence valódi arcát. Egy november 4-i ülésen például ellépve Orbán Viktor előtt gyaníthatóan azt vágta oda neki: „Félsz, te patkány?” Kocsis Facebookján olvasható másik két válaszlehetőség ugyanis Tordaitól elképzelhetetlen. A párbeszédes minősített romlottsága szintén a közösségi oldalon közzétett reakciójából olvasható ki, aki rágalmazás miatt feljelentéssel fenyegeti a Fidesz frakcióvezetőjét. Szerencsére a bíróságon meghallgatják a másik oldalt is, ami a bűnösöknek sosem válik előnyére. Csak nem ettől fél, csak nem ezért fenyegetőzik a mélygonoszságát rejtegetni akaró Tordai?

Fotó: PestiSrácok

A fenyegetés:

Security Check Required

null

Patkányozott-e Tordai Orbán Viktor előtt? Tovább
Elképesztő pénz segítheti a kormány elleni háborút

Elképesztő pénz segítheti a kormány elleni háborút

foldilaszlo_b1_blog_hu.jpg

Békanyál. Földi László biztonságpolitikai szakértő minapi Magyar Hírlap-beli interjújában alaposan ránk ijesztett.

Az önkormányzati választásokkal kapcsolatban nem kevesebbet állított, mint azt, hogy a vártnál sokkal jobban szerepelt ellenzék egy átgondolt stratégia alapján dolgozott. Ezzel magát az Orbán-kormányt és az általa képviselt értékrendet vette célba, középpontban a családpolitikával, a migrációval, a gazdasággal. A biztonságpolitikai szakértő egyenesen háborúnak nevezte a hazánkra 2010 óta a globalizmus érdekében eszkalált harcot, amely a világot egységes egészként akarja kezelni a profitja növelése érdekében. Így a globálnyikok szemében a nemzetállamok, köztük Magyarország komoly szálkát jelentenek. Nem azért, mert például egy tízmilliós ország akadály lenne számukra, hanem azért, mert Orbán Viktor politikájának népszerűsége rohamosan terjed a többi európai országban. Az ellenzék moslékkoalíciójának az egymás elleni ellenségeskedés okozta esetleges felbomlása lehetőség ugyan az Orbán-kormány 2022-es leváltásának meghiúsítására, ám Földi László szerint erre nem lehet nagyon számítani. A globalista „külső erőtér” ugyanis elképesztő pénzt lesz képes belefektetni ebbe projektbe. Szerencsére azonban van remény, vannak stratégiák a háború megnyerésére. De ettől még a háború az háború, nem karácsonyi örömünnep.

Fotó: b1.blog.hu

Elképesztő pénz segítheti a kormány elleni háborút Tovább
Kuncze és a vastag bőr

Kuncze és a vastag bőr

vastagbor_kuncze.JPG

Békanyál. Nem találok szavakat. Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke beül az ATV stúdiójába és kis híján leantiszemitázza Lázár Jánost, aki virágot visz Horthy Miklós sírjára a kormányzó budapesti bevonulásának 100. évfordulója alkalmából.

Ezt mondta: „Lázár János ennek a szélsőjobboldali bandának [Mi Hazánk] az oldalára állt, akik lovat vezettek be a fővárosba”. Kuncze szerint Horthynak az a főbűne, hogy Magyarország német megszállása után nem tudta megakadályozni a vidéki zsidók deportálását. Ki tudta volna? Az, hogy a budapesti zsidóságot ettől megmentette, hogy Bethlen Istvánt és Klebelsberg Kunót kinevezve megteremtette a két háború közti magyar aranykor személyi alapjait, nem számít. Lázár János az Orbán Viktor által is kivételes államférfinak nevezett Horthy Miklós sírjára helyezte el a virágot, akinek tiszteletére a Mi Hazánk a megemlékezést szervezte. Ennek apropóján fogalmaz meg Kuncze elítélő véleményt. Az a Kuncze, akinek mai szellemi szövetségesei – DK, Momentum és a többi – büszkék a valóban szélsőjobboldali gyökerű Jobbikkal való összefogásra. Téboly. Az SZDSZ mindig a magyar nemzeti jelleg megszűnését akarta, ahogy vastag bőrű Kuncze mai szövetségesei is. Sose feledhetjük!

Fotó: ATV

 

Kuncze és a vastag bőr Tovább